Дистанционна форма на обучение

By admin on мар. 16 in Без категория.

От 16.03.2020г. в ЦСОП „Проф. дпн Георги Ангушев“ стартира дистанционна форма на обучение за всички ученици 1- 12 група във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и обявеното извънредно положение в страната, свързано с разпространението на COVID-19. С цел недопускане на спад в равнището на усвояване и поддържане на придобитите знания, умения и компетентности се осъществява дистанционен контакт с учениците, родителите, ръководството и целият педагогически състав на ЦСОП под следните форми:

-сформирана е фейсбук група и видео чат с име ЦСОП „Проф. дпн Георги Ангушев“ за координация между педагогическите специалисти;

-сформирани са групи в приложенията вайбър и месинджър от груповите ръководители, чрез които се разпространяват необходимите достъпни онлайн материали и се дават видео консултации на ученици и родители.

-предават се материали и видео уроци чрез имейл адрес и се следи за състоянието на децата чрез ежедневни телефонни разговори с родителя.

Онлайн обучението се провежда всеки делничен ден от 9:30ч. до 14:30ч. под индивидуална и групова форма, съобразено с техническите възможности на семействата и психо- физическите особености на децата.

Екипът на ЦСОП „Проф. дпн Георги Ангушев“ остава на разположение на родителите извън часовия диапазон на провежданото онлайн обучение като е готов да окаже съдействие и подкрепа по всяко време.

Top